Vlastní tisk - druhy látek

O jaký materiál máte zájem?.....

 

Přírodní materiály:

Saténová bavlna

Saténová bavlna je 100% bavlněná tkanina se speciální atlasovou vazbou. Je mnohem příjemnější a jemnější než klasické plátno. Je ideální pro šití ložního prádla, dětských doplňků, dekorací nebo textilu pro spaní, protože díky hladké vazbě dává příjemný pocit chlazení a nekrčí se.
V nabídce máme gramáž 130 g/m2, šířka 160 cm.

saténová-bavlna

Teplákovina

Teplákovina je vynikající volbou pro pohodlné a módní oblečení. Je mírně elastická a díky 5% přídavku elastanu jsou oděvy z ní pohodlné a neztrácí svůj tvar. Pletenina má hmotnost 240 g / m2, takže je ideální pro mikiny, tepláky, legíny, a taky čepice, čelenky nebo kukly.  Nabízená kvalita tisku zaručuje trvanlivost barev.
Šířka 150 cm.

teplákovina

Úplet

Úplet je jednovláknová tkanina s přídavkem 5% elastanu. Má gramáž 200 g/m2, navíc je hladký, vzdušný a mimořádně příjemný na dotek, což z něj dělá materiál nejvyšší kvality. Díky obsahu elastanu je látka pružná, takže je ideální pro všechny druhy halenek, triček, šatů, legín aj. Šířka 155 cm.

úplet

Dekorační bavlna - Panama

Bavlna Panama je 100% bavlněná tkanina. Má jasnou, hustou vazbu, která je cítit pod prsty. Je silná a odolná, ideální pro šití věcí, které vydrží roky - sedadla, polštáře, pelechy pro domácí mazlíčky. Díky svému modernímu a módnímu dezénu bude také ideální pro ozdobu oken a bytový textil. Panama je látka, kterou lze snadno čistit a žehlit, nesráží se. Šířka 150 cm.

dekorační-bavlna

Polyesterové materiály:

Softshell

Softshell je moderní látka o gramáži 320 g / m2. Skládá se ze tří vrstev - vodotěsné membrány s hřejivou vrstvou ve formě měkkého rouna a termoaktivní vrstvy. Jeho hlavním úkolem je odolnost proti větru a vysoká prodyšnost. Ideální pro šití přechodných bund, turistických kalhot nebo dětských kombinéz. Šířka 148 cm.

softshell

Kočárkovina

Kočárkovina je materiál pro speciální úkoly. Tkaný z vysoce kvalitního polyesteru má díky přidání polyuretanového povlaku pozoruhodné voděodolné vlastnosti. Nepromokavá tkanina ze 100% polyesteru má velmi vysokou odolnost proti mechanickému poškození, je pevná a odolná. Díky gramáži 220 g / m2 je pevná a používá se k šití dětského textilu, jako jsou zimní spací pytle na kočárky, chrániče, sáčky, ledviny nebo módní batohy. Šířka 155 cm.

kočárkovina

Minky

Minky je 100% polyesterový úplet s jemným, krátkým vlasem. Je velmi měkký a nadýchaný a díky sublimačnímu tisku jsou vzory odolné a syté. Minky je tkaná hustě, má gramáž až 380 g/m2, takže nejde o oděvní materiál. Materiál je úžasně hřejivý a pro děti je ideální ve formě přikrývek, prostěradel, útulných dek. Doporučuje se zejména pro šití výrobků pro děti a kojence, jako jsou plyšové hračky, přikrývky, hrací podložky podložky aj. Šířka 160 cm.

minky